Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 480 g di uova (circa 8 uova)
- 30 g di zucchero semolato fine
- 10 g di lievito fresco
- 450 g di farina manitoba + q.b.
- 160 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Bagna
- 20 g di scorza d'arancia
- 10 g di scorza di limone
- 100 g di miele
- 400 g di zucchero semolato fine
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 200 g di rum bianco (vol. 70°C)
Terminare della preparazione
- 150 g di confettura di albicocche
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1083 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2 Std.
Pangrattato
5 Min
Pasta Choux
2 Std.
Parmigiano grattugiato
5 Min
Crema pasticcera
15 Min
Pasta choux
2 Std.
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Baguette
4 Std.
Pastiera fiori d'arancio
12h
Struffoli
1 Std.
Torta della nonna
4 Std.
Soufflé al cioccolato
Geen beoordelingen