Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di guanciale a dadini
- 200 g di polpa di pomodoro fresca, a pezzi
- 1 peperone rosso a listarelle
- 1 pizzico di zucchero
- 2 pizzichi di sale
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 320 g di spaghetti o di pasta secca lunga
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2087.8 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 15.2 g
- Koolhydraten
- 68.2 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 822 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25min
Spaghetti pomodoro, olive e capperi
30min
Pasta al pomodoro e peperoni
30min
Spaghetti alla siciliana
30min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min
Sovracosce di pollo speziate alla birra
1h 30min
Insalata di pasta alla mediterranea
30min
Spaghetti alle vongole
4 godz. 40 min
Pappardelle alla papalina
30min
Linguine allo sgombro
30min
Spaghetti al nero di seppia con salsa al Parmigiano Reggiano
45min
Pasta alla carcerata
30min