Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 100 g de pimiento rojo
- 60 g de aceite de girasol
- 100 g de dados de beicon
- 200 g de arroz de grano largo
- 450 - 500 g de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal
- 400 g de judías negras cocidas (en conserva) (frijoles) lavadas y escurridas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1998 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 18.13 g
- Koolhydraten
- 53.53 g
- Vetten
- 21.26 g
- Vezels
- 10.14 g
Alternatieve recepten
Sopa de pollo, huevo y limón (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Sopa de pollo y cebada con verduras
1 godz. 30 min
Potaje canario de berros
45 Min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30 Min
Sopa de verduras con lentejas y arroz
1 Std. 50 Min
Caldo de millo
50min
Caldo de papas
45 Min
Sopa de judías blancas con verduras
15min
Sopa de judías rojas
35 Min
Arroz al curry con camarones
40min
Papas con costillas y piñas
1 godz.
Sancocho canario con pella de gofio
45 Min