Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de judías verdes frescas en trozos
- 50 g de calabacín en trozos
- 50 g de berenjena
- 50 g de zanahoria
- 50 g de nabo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal (ajuste a su gusto)
- 200 g de arroz de grano redondo
- 1 alcachofa fresca partida en 8 trozos
- 50 g de espárragos verdes (las puntas)
-
1
pellizco de hebras de azafrán
of ½ cucharadita de colorante alimentario - 50 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1834 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 6.36 g
- Koolhydraten
- 45.64 g
- Vetten
- 25.65 g
- Vezels
- 4.49 g
Alternatieve recepten
Paella de verduras
40min
Arroz a banda
1h
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 Min
Potaje de vigilia
30min
Arroz con acelgas
40min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Lentejas guisadas
50min
Patatas guisadas con huevos
45 Min
Guiso de sepia con patatas
1h
Fideos con alcachofas
45 Min
Guiso de sepia con patatas
1h
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 Min