Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de judías verdes frescas en trozos
- 50 g de calabacín en trozos
- 50 g de berenjena
- 50 g de zanahoria
- 50 g de nabo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1000 g de agua
- 1 cucharadita de sal (ajuste a su gusto)
- 200 g de arroz de grano redondo
- 1 alcachofa fresca partida en 8 trozos
- 50 g de espárragos verdes (las puntas)
-
1
pellizco de hebras de azafrán
of ½ cucharadita de colorante alimentario - 50 g de judías blancas cocidas (en conserva)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1834 kJ / 438 kcal
- Eiwitten
- 6.36 g
- Koolhydraten
- 45.64 g
- Vetten
- 25.65 g
- Vezels
- 4.49 g
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45min
Potaje de vigilia
30min
Potaje de judías con borrajas
30min
Fideos con alcachofas
45min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45min
Guiso de sepia con patatas
1h
Arroz con acelgas
40min
Arroz con bacalao, espinacas y judías rojas
25min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1 Std. 10 Min
Arroz a banda
1h
Arroz empurdanés
1h
Paella de verduras
40min