Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de jamón ibérico en trozos
-
400
g de agua
of 400 g de caldo de verduras - 4 alcachofas frescas partidas por la mitad
- 8 pencas de acelga (la parte blanca) en trozos
- 8 espárragos blancos naturales
- 250 g de judías verdes planas frescas
- 1 zanahoria en rodajas
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
-
250
g de guisantes frescos desgranados
of 250 g de guisantes congelados -
250
g de habas frescas desgranadas
of 250 g de habas congeladas - 1 cucharadita de maicena
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1753 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 21.75 g
- Koolhydraten
- 21.57 g
- Vetten
- 27.34 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pescado
55min
Pisto
45 Min
Champiñones o setas al ajillo
20min
Salsa vizcaína
40 min
Potaje de vigilia
30 Min
Menú completo: pisto y lubina con patatas y huevos
50 min
Lentejas estofadas
3h 45min
Guisantes con jamón
30 Min
Ensaladilla rusa
1 Std. 15 Min
Ensalada de verduras troceadas
10 Min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1 Std.
Puré de patata y verduras
45 Min