Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de gambas arroceras crudas enteras
- 450 - 500 g de cola de rape sin piel con hueso
- 800 g de agua
- 1 zanahoria pelada cortada en trozos (aprox. 70 g)
- 1 puerro (solo la parte blanca) cortado en rodajas (aprox. 60 g)
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 50 g de brandy
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharada de arroz de grano redondo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
-
2
pastillas de caldo de pescado (para 0.5 l)
of 1 cucharadita de sal - 8 gotas de tabasco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 15.63 g
- Koolhydraten
- 5.69 g
- Vetten
- 9.42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fumet de pescado y gambas
20 min
Arroz con bogavante
1h
Almejas a la marinera
30 min
Crema de gambones
45 Min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Crema de marisco
40min
Sopa de pescado
55 Min
Sopa de pescado y arroz
45 Min
Rape en salsa americana
1h
Velouté de carabineros con vino Manzanilla
1h
Crema de gambas al brandy con caviar de erizos
35 min
Vichyssoise
2u. 20min