Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de calamares en aros o en trozos
- 3 bolsitas de tinta de calamar
-
200
g de brandy
of 200 g de vino blanco - 50 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 973 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 24.36 g
- Koolhydraten
- 7.48 g
- Vetten
- 10.28 g
Alternatieve recepten
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 Min
Vinagreta de pimientos
5min
Marmitako
40 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Pastel de cabracho
2h 50min
Croquetas negras de chipirones
9 Std. 45 Min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 Min
Bonito a la riojana
50 Min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 Min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 Min