Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 1000 g de calamares en aros o en trozos
- 3 bolsitas de tinta de calamar
-
200
g de brandy
of 200 g de vino blanco - 50 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 973 kJ / 234 kcal
- Eiwitten
- 24.36 g
- Koolhydraten
- 7.48 g
- Vetten
- 10.28 g
Alternatieve recepten
Marmitako
40 min
Croquetas negras de chipirones
9h 45 min
Cocochas con almejas (País Vasco)
45 min
Croquetas de jamón con bechamel rápida
9h 15min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Pastel de cabracho
2h 50min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45 min
Txangurro
1j 10 menit
Bonito a la riojana
50min
Cardo a la cerveza
25 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Cangrejos de río en salsa
30min