Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de almendras crudas sin piel
- 2 dientes de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 100 g de miga de pan blanco (del día anterior)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 30 g de vinagre de jerez
- 800 - 1000 g de agua fría
- 20 - 30 uvas blancas (para servir)
- 30 g de almendras laminadas y tostadas (para servir)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1696 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 9.73 g
- Koolhydraten
- 13.47 g
- Vetten
- 34.74 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpachuelo
35 Min
Salmorejo de espárragos
10min
Gazpacho
10min
Gazpachuelo frío con aceitunas
20 Min
Mazamorra cordobesa
10min
Salmorejo para dos
45min
Ajoblanco de melón
8h 45min
Mazamorra cordobesa con salmón ahumado
15min
Porra antequerana
1h 10 min
Salmorejo de remolacha
30 Min
Salmorejo
10min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min