Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de queso parmesano
- 100 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de oliva
- 400 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de aprox. 3 cm)
- 600 g de tomate triturado en conserva
- 2 cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta recién molida
- 1 cucharada de azúcar
- 360 g de pappardelle al huevo (frescos o secos)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2949 kJ / 705 kcal
- Eiwitten
- 31.09 g
- Koolhydraten
- 71.38 g
- Vetten
- 32.83 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Entraña con judías rojas y queso feta al limón
30min
Risotto a la milanesa
30min
Sorrentinos con salsa cremosa de tomate
1 Std. 45 Min
Solomillo de cerdo con chucrut y puré de patata
1 Std. 10 Min
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 Std. 45 Min
Papillote de cordero con tomate y queso feta
40 Min
Risotto affumicato
30min
Farfalle con espárragos, panceta y azafrán
30min
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Penne all'arrabbiata
20min
Tagliatelle con salsa de boletus
2 Std. 30 Min
Risotto con boletus
30min