![Mapo-Tofu (麻婆豆腐) Mapo-Tofu (麻婆豆腐)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D603F20F-8AE4-4608-8F71-A90480824A16/Derivates/8d2056e5-7500-4394-b71c-b836986f0ddf.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Frühlingszwiebeln, 1½ in Stücken und ½ in feinen Ringen, zum Bestreuen
- 3 Knoblauchzehen
- 10 g neutrales Öl
- 600 g Tofu, fest, in Würfeln (ca. 1,5 cm)
- 20 g Austernsauce
- 40 g scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 741 kJ / 177 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Udon Blumenkohlcurry
30min
Udon-Nudeln mit Curry-Gemüse
50min
Blumenkohl Buffalo Style
1h
Shiitake-Hackfleisch-Sauce (香菇肉酱)
50min
Melanzani mit Miso-Glasur (Nasu dengaku)
1h
Misosuppe mit Gemüse
40min
Reisnudeln mit Gemüse (炒米粉)
1h
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20min
Grünes Thai-Curry mit Zitronengras-Reis
1h 15min
Japanisches Omelett (Tamagoyaki)
20min
Asiatisches Shiitake-Gemüse
30min
Knuspriger koreanischer Tofu
1h 20min