Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 200 g Mehl
- 30 g Zucker
- 40 g Butterschmalz
- 80 g Marsala
- 1 Prise Salz
- 1 Ei, verquirlt
- Öl zum Frittieren
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Zucker
- 4 Streifen Orangenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 500 g Ricotta
- Voeding
- per 20 Stück
- Calorieën
- 15654 kJ / 3738 kcal
- Eiwitten
- 85 g
- Koolhydraten
- 369 g
- Vetten
- 200 g
- Vezels
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arancini Siciliani
5 Std.
Pandoro
3h
Caponata Siciliana
30 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Griechische Bougatsa mit Honig und Pistazien
4h 45min
Risotto milanese
35 Min
Venezolanische Arepas mit pulled chicken
40min
Geeiste Schoko-Profiteroles
12h
Crème Pâtissière
15min
Caponata-Crostini
4 godz. 40 min
Pavlova mit gemischten Beeren
5h 30min
Amarenakirsch-Brownies
1 godz.