Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 160 g Zucker
- 50 g Mandeln, blanchiert
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 180 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 2 Prisen Salz
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eigelb
- 250 g Milch
- 250 g Sahne
- 40 g Speisestärke
- 150 g rote Johannisbeeren
- 150 g Heidelbeeren
- 250 g Erdbeeren
- 2 TL Puderzucker
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1463 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 44 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Panettone mit Schokostückchen
4h 30min
Arancini Siciliani
5 Std.
Lombardische Aprikosentarte
1h 15 min
Focaccia mit Gewürzöl
4 godz. 15 min
Ricotta-Cheesecake mit Erdbeeren
2 Std. 30 Min
Risotto alla Milanese
35 Min
Pandoro
3 Std.
Pandoro
4h 20min
Geeiste Schoko-Profiteroles
12j
Aprikosen-Tartelettes
3 Std.
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 Std. 40 Min
Focaccia auf apulische Art
1h 40min