Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blumenkohl-Sushi-Reis
- 400 g Blumenkohlröschen
- 1000 g Wasser
- 160 g Jasminreis
- 5 g Zucker
- 15 g Reisessig
- ¼ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 100 g Thunfisch, frisch, in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 2 Nori-Blätter, längs halbiert, in 40 dünnen Streifen (5 mm), eingeweicht
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1158 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Black-Tiger-Salat
1h 30min
Teigtäschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1 godz. 35 min
Süß-saure Garnelen
1 Std.
Nudeleintopf mit Klebreiskuchen und Fischbällchen (部队锅)
1 Std.
Zitronenhälften mit Granita
5 Std.
Sauce Choron
20min
Küken-Macarons
26 Std.
Cookie Dough Cups
1 Std. 10 Min
Sushi mit Schinken und Spargel
1h 15 min
Teigtaschen mit Rindfleisch und Gemüse
1 Std. 45 Min
Macarons mit weißer Himbeer-Ganache
2 Std. 30 Min
Zitronen-Cupcakes
2h