Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Blumenkohl-Sushi-Reis
- 400 g Blumenkohlröschen
- 1000 g Wasser
- 160 g Jasminreis
- 5 g Zucker
- 15 g Reisessig
- ¼ TL Salz
Füllung und Fertigstellung
- 80 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 100 g Thunfisch, frisch, in Sushi-Qualität, in 20 hauchdünnen Scheiben
- 2 Nori-Blätter, längs halbiert, in 40 dünnen Streifen (5 mm), eingeweicht
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1158 kJ / 277 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Blätterteig, schnell
2h
Vegetarische Sushi-Rolle
30min
Schoko-Salami
4h 30 min.
Schoko-Vanille-Cookies
4h 30 min.
Cookie Dough Cups
1hod. 10min
Millefeuille
5h
Teigtäschchen mit Zucchini und Geflügelhackfleisch (饺子)
1hod. 10min
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30min
Erdbeer-Macarons
26 Std.
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 Min
Sushi-Rolle mit warmen Knuspergambas
40 Min
Herz-Lollies
2h