Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de jitomate
- 2 centimetros de jengibre, pelado
- 1 chile rojo, cortado a la mitad y desvenado
- 10 gramos de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 1 cucharadita sal
- 2 jitomates, cortados en cuartos (aprox. 200 g)
Relleno de cangrejo
- 20 gramos de hojas de cilantro
- 3 centimetros de cáscara de limón amarillo
- 1 diente de ajo
- 1 cucharadita de sal
- 1 chile rojo, cortado a la mitad y desvenado
- 1 pizca de comino en polvo
- 300 gramos de pulpa de cangrejo
- 8 láminas de pasta filo (approx. 48 cm x 25 cm)
- aceite vegetal, para freír
- Voeding
- per 8 porción
- Calorieën
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo de cerdo en salsa agridulce
9 Std. 30 Min
Wellington de cerdo con duxelles de chicharos
1h 15min
Pollo al curry caribeño con piña y arroz dulce
2h 50min
Soufflé de Grand Marnier
35min
Pato relleno a la navarra
3 godz. 15 min
Mejilones con albahaca, almendras y mantequilla
40min
Albóndigas masala con calabacitas
1h 20min
Lomo de cerdo en salsa de calabaza
1h 30min
Pollo en mayonesa de ajonjolí tostado
25min
Crepas Suzette
1h 15min
Pasta con camarones
35min
Tinga de pollo - Demo - presentadores
30min