Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 chiles güeros
- 1700 g de agua
- 30 g de vinagre blanco
- 1 ½ cda de azúcar
- 110 g de pulpa de maracuyá
- 10 g de jugo de limón, recién exprimido
- 1 ramita de cilantro
- 85 g de bulbo de hinojo
- 1 diente de ajo, pelado
- 40 g de aceite de oliva
- 180 g de calamar baby, limpio y cortados en aros
- ½ cdita de sal gruesa
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aguachile de camarón
15min
Pipián al chile manzano
10min
Tortas ahogadas
2h 40min
Caldo de nopales con chile morita
30min
Salsa verde con chipotle
20min
Chiles jalapeños rellenos de machaca de marlín
1h 10min
Empapelados de salmón con jitomates deshidratados y cuscús
35min
Salsa de chile de árbol con cacahuate
20min
Rompope de piñón
1h 10min
Salsa de molcajete
10min
Salsa verde de chile de árbol
10min
Pozole negro
1h 15min