Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit
- 10 g de beurre pour le moule
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 1 pincée de sel
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- 60 g de fécule de maïs
Le bavarois
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de fraises fraîches
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
Le montage
- 1 kiwis, coupés en tranches
- ½ banane, coupée en tranches
- 1 orange, les segments seulement
- 100 g de fraises fraîches
- 100 g de framboises fraîches
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 13021 kJ / 3091 kcal
- Eiwitten
- 55 g
- Koolhydraten
- 481 g
- Vetten
- 107 g
- Vezels
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de Pâques
13u.
Gâteau à la fraise
3h 35min
Dacquoise citron-fruits rouges façon poisson pané
1 Std. 25 Min
Tarte à l'amande et au mincemeat
1h 50 min
Délice d'été pêche-abricot
4h
Bavarois meringué aux fraises
4h
Domino aux fraises
13u.
Saint-honoré - Bruno Dinel
2 godz. 20 min
Gâteau magique chocolat-caramel
5h
Malakoff à la crème anglaise
25 phút
Tarte chocolat café
3 godz. 15 min
Gâteau au café et à la vanille
5u. 15min