Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
20
g di lievito fresco
of 2 cucchiaini di lievito secco (10 g circa) -
400
g di farina manitoba + q.b.
of 400 g di farina per pizza + q.b. - 30 g di olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 100 g di passata di pomodoro
- 2 - 4 foglie di basilico fresco, pulite ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 pomodori ciliegino, tagliati a metà
- 90 g di rucola, le foglie pulite ed asciugate
- 200 g di burrata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3489 kJ / 834 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 99 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta salata alle verdure
Geen beoordelingen
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Dampfnudeln con ciliegie
Geen beoordelingen
Zuppa di zucchine con formaggio fresco
35 dk
Picnic: insalata di patate, dip alla rucola e pomodori, pane di farro, ciambella al limone
Geen beoordelingen
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10 dk
Zuppa di riso
50min
Flammkuchen vodese
1h 30min
Flammkuchen con pere e gorgonzola
1sa
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1h 30min
Lasagne classiche
2 Std.
Muffin con carote e noci
45 Min