Pizza frescolina
TM5 TM6

Pizza frescolina

5.0 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

Impasto

  • 220 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 20 g di lievito fresco
    of 2 cucchiaini di lievito secco (10 g circa)
  • 400 g di farina manitoba + q.b.
    of 400 g di farina per pizza + q.b.
  • 30 g di olio di semi (girasole o arachidi) + q.b.
  • 1 cucchiaino di sale

Farcitura

  • 100 g di passata di pomodoro
  • 2 - 4 foglie di basilico fresco, pulite ed asciugate
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 pomodori ciliegino, tagliati a metà
  • 90 g di rucola, le foglie pulite ed asciugate
  • 200 g di burrata

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
3489 kJ / 834 kcal
Eiwitten
31 g
Koolhydraten
99 g
Vetten
38 g
Vezels
4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten