Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto per la Flammkuchen
- 2 ½ cucchiai di olio di oliva + q.b. per ungere
- 250 g di latticello
- 1 pizzico di zucchero
- 15 g di lievito fresco
- 375 g di farina + q. b. per la lavorazione
- 1 ½ cucchiaino di sale
Mele ed erbette tritate
- 200 g di mela, a pezzi
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di erba cipollina fresca, a pezzi
- 20 g di olio di oliva
- 2 cucchiai di succo di limone
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
Farcire e completare
- 200 g di crème fraîche, min 30% di grassi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 3 pizzichi di noce moscata in polvere
- 200 g di cipolla rossa, tagliata a listarelle
- 100 g di cubetti di lardo
- 200 g di zucca Red Kuri, pulita, la polpa a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3325 kJ / 793 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 93 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Salsa french dressing
20 dk
Risotto al limone e spinaci
30 dk
Panna cotta al cioccolato bianco con frutto della passione
6 godz. 40 min
Knöpfli all’aglio orsino
Geen beoordelingen
Grittibänz dolci
2h 15min
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Asparagi con patate e salsa olandese allo yogurt
45 dk
Menù: filetti di trota con verdure alla panna e riso e gelato alla frutta
Geen beoordelingen
Sciroppo al ginger
1h
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50min
Maccheroni dell'alpigiano
45 dk
Brodo vegetale in polvere
Geen beoordelingen