Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 300 g di acqua
- ½ cucchiaino di zucchero
-
15
g di lievito fresco
of 2 cucchiaini di lievito secco -
300
g di farina manitoba
of 300 g di farina per pizza - 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 80 g di cipolla a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di peperoni rossi e gialli, a pezzi (3-4 cm)
- 1 cucchiaino di sale, +q.b.
- 130 g di zucchine a fette (5 mm)
- 80 g di melanzane a fette (5 mm)
- 100 g di polpa di pomodoro a pezzi fresca o in scatola
- 100 g di ciliegine di mozzarella ben sgocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2000 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta di mele
1h
Cipolle tritate
Ninguna valoración
Pane alle olive
2h 20min
Pane bigio in casseruola
2h 25 min
Cake al limone sofficissimo
1h 30min
Mousse di tonno
5 Min
Pane alle olive
2h 20min
Pane paesano
3h
Biberli dell'Appenzello
Ninguna valoración
Torta di carote
1h 10min
Tortini alle verdure
55min
Focaccia al rosmarino
2h 30min