Torta di noci engadinese
TM6 TM5

Torta di noci engadinese

5.0 (8 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g di gherigli di noce
  • 300 g di farina, un po' di più per il piano di lavoro
  • 400 g di zucchero
  • 150 g di burro, freddo, a pezzi, un po' di più per ungere
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • acqua, per spennellare

Voeding
per 1 pezzo
Calorieën
3414 kJ / 817 kcal
Eiwitten
11 g
Koolhydraten
82 g
Vetten
49 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten