Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glassa al cioccolato
- 2 fogli di gelatina, (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 90 g di acqua
- 110 g di zucchero
- 65 g di panna con il 30% di grassi
- 35 g di cacao in polvere
Lo sciroppo al caffè
- 300 g di caffè
- 150 g di zucchero
- 10 g di caffè solubile
L'impasto per il biscotto
- 4 uovo intere
- 4 tuorli d'uovo
- 220 g di mandorle tritate
- 275 g di zucchero
- 4 albumi d'uovo
- 100 g di farina
La ganache al cioccolato
- 170 g di cioccolato fondente, 70% di cacao
- 40 g di panna con il 30% di grassi
- 120 g di latte intero
- 20 g di burro
La crema al caffè
- 350 g di latte intero
- 10 g di caffè solubile
- 40 g di maizena
- 80 g di zucchero
- 4 tuorli d'uovo
- 175 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1752 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpe
1h 15 min
Panzerotti alla romana
55min
Delizia al cioccolato
40 min
Crêpes
1h 15 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Café de Paris
30 min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Geen beoordelingen
Pizza con salmone affumicato
Geen beoordelingen
Hamburger di pollo all'indiana
4h
Canestrelli
Geen beoordelingen
Macarons al caramello
1h 50 min
Torta di carote argoviese
2sa