![Torta 'Opera' Torta 'Opera'](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/102308.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glassa al cioccolato
- 2 fogli di gelatina, (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 90 g di acqua
- 110 g di zucchero
- 65 g di panna con il 35% di grassi
- 35 g di cacao in polvere
Lo sciroppo al caffè
- 300 g di caffè
- 150 g di zucchero
- 10 g di caffè solubile
L'impasto per il biscotto
- 4 uova intere
- 4 tuorli d'uovo
- 220 g di mandorle tritate
- 275 g di zucchero
- 4 albumi d'uovo
- 100 g di farina
La ganache al cioccolato
- 170 g di cioccolato fondente, 70% di cacao
- 40 g di panna con il 35% di grassi
- 120 g di latte intero
- 20 g di burro
La crema al caffè
- 350 g di latte intero
- 10 g di caffè solubile
- 40 g di maizena
- 80 g di zucchero
- 4 tuorli d'uovo
- 175 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1752 kJ / 419 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knöpfli
50 min
Gratin dauphinois
50 min
Pasta di zucchero
1 godz. 10 min
Croissant con ripieno di noci
Geen beoordelingen
Läckerli di Basilea
1 godz. 10 min
Calzone
2h 50 min
Pancake americani
40 min
Hamburger alla messicana
4h 25min
Magdalenas
1 Std.
Dampfnudeln con ciliegie
Geen beoordelingen
Gelato al rabarbaro
36h 25min
Crêpe
1 Std. 15 Min