Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 220 g di zucchero
- 110 g di albumi (3 albumi circa)
- 1 cucchiaino di aceto
Decorazione
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di frutta mista fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Éclair ciocco-caffé
12h
Salsa olandese
30min
Bougatsa greca miele e pistacchi
4h
Burro alla Maître d’Hotel
50min
Éclair alla crema di limone
4h
Risolatte
1u.
Macaron al cioccolato
24 Std.
Burro all'erba cipollina
1h 15min
Mini flan al pan di Spagna
2h 45 min
Pavlova ai frutti di bosco
5u. 30min
Mini pavlove
2u. 30min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3u.