Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 220 g di zucchero
- 110 g di albumi (3 albumi circa)
- 1 cucchiaino di aceto
Decorazione
- 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 200 g di frutta mista fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 866 kJ / 207 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini pavlove
2 Std. 30 Min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Manhattan
10 Min
Black Russian
10 Min
Burro all'arancia
3h 30min
Éclair come un Paris-Brest
5 Std.
Risotto meneghino rivisitato
50 Min
La nuova Sacher di Luca Montersino
3h 30min
Pavlova ai frutti di bosco
5 Std. 30 Min
Piccole pavlove con mousse al caramello
3 Std.
Macarons alla fragola
Geen beoordelingen
Lemon curd (di Luca Montersino)
25 Min