Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di latte
-
20
g di lievito di birra fresco (½ cubetto), sbriciolato o 2 cucchiaini di lievito
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - farina per pane per infarinare
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- burro, non salato per imburrare
- 1 tuorlo d'uovo, sbattuto, per spennellare
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane ripieno Margherita
3 Std. 15 Min
Pan Brioche
5 godz.
Crema pasticcera
15 Min
Danubio dolce
3h 25min
Pan Brioche
8h
Pane alle olive
2h 20min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Babà napoletano
2 Std. 40 Min
Torta della nonna
4h
Risotto allo zafferano di Mund
45min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Cheesecake alle fragole
2h 50min