![Pan Brioche Pan Brioche](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1B3B6AC3-6818-40FA-ADD0-863A81B63E28/Derivates/6FF89894-5951-4899-AE84-A22BC490CFF3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di latte
-
20
g di lievito fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito secco (8 g) - 350 g di farina manitoba + q.b.
- 4 uova
- 60 - 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di sale
- 170 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 tuorlo d'uovo leggermente sbattuto
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Pan Brioche
5 Std.
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Crema Thermomix® per le feste
25 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11u.
Grissini
2 Std.
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2 Std.
Pasta all'uovo
1 godz.
Tirggel (Biscotti speziati di Zurigo)
48 Std. 45 Min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Pane bigio in casseruola
2小时 25 分钟
Treccia bernese
1 Std. 45 Min