Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaio di sciroppo di malto d'orzo
of 1 cucchiaino di zucchero -
15
g di lievito fresco
of 2 cucchiaini di lievito secco (8g) - 500 g di farina di grano q.b.
- 80 g di olio extravergine di oliva q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di farina di semola di grano duro
-
1 - 2
cucchiai di semi di sesamo (optioneel)
of 1 - 2 cucchiai di semi di papavero (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1088 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 6.5 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 8.5 g
- Vezels
- 2.03 g
Alternatieve recepten
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Gnocchi di patate
1 Std. 30 Min
Baguette
4 Std.
Meringhe dell'Emmental
2 Std. 15 Min
Pane ai semi di lino
1 Std. 30 Min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Grissini
1 Std. 20 Min
Pane di frumento e farro
12h
Pane di segale vallesano
10 Std.
Pane per toast
3 Std.
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Caramelle alla panna
2 Std.