Apparaten en Accessoires
Gelatina di ribes
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
1 porzione
Ingrediënten
-
200 g di acqua
-
1000 g di ribes rossi con lo stelo
-
500 g di zucchero
-
2 cucchiai di succo di limone
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
1488 kJ /
351 kcal
Vetten
1 g
Koolhydraten
79 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Betty Bossi mix - Estate 2020
9 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Integratore per le difese immunitarie
5min
Spätzle alla grigionese
Geen beoordelingen
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Salsa al curry
10min
Torta di noci engadinese
1u. 15min
Polenta ticinese
45min
Burro alle erbe
5min
Foresta nera
2u. 30min
Crème brûlée al cioccolato
Geen beoordelingen
Manzo alla Stroganoff
45min
Meringhe dell'Emmental
2u. 15min
Mississippi Cake chiara
1u. 15min