Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiai di dragoncello, fresco
- 50 g di scalogni
- 3 cucchiai di aceto di vino bianco
- 2 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato, a piacere
- 125 g di burro, a pezzi
- 2 rametti di cerfoglio fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 769 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Soufflé di spinaci e uova
35 Min
Polenta ai porri con topping di castagne
Geen beoordelingen
Zabaione
15 Min
Panna cotta
6h 15min
Biscotti di linz
3h 15min
Zabaglione
15 Min
Burro alle erbe aromatiche
5min
Zabaione
15 Min
Salsa olandese
15 Min
Crema di mais e pollo e terrine di broccoli
1 godz. 25 min
Salsa all'aglio
10 min
Mousse al Toblerone®
3h 10 min