Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux per profiteroles
- 150 g di acqua
- 80 g di burro, non salato, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 2 cucchiaini di zucchero (10 g)
- 120 g di farina di grano
- 3 uova (M)
Salsa al cioccolato e finitura
- 250 g di cioccolato fondente (min. 70 % di cacao), a pezzi
- 40 g di burro, non salato, a pezzi
- 200 g di latte
- gelato alla vaniglia, fatto in casa o comprato
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Devil's food cake (Torta del Diavolo)
5h
Torta di carote argoviese
2h
Muffins con gocce di cioccolato
1h
Torta di mele americana
1h 20min
Cookies alle gocce di cioccolato
50 phút
Muffin al cioccolato
45min
Mousse di tonno
5 Min
Girelle alle noci e cannella
2 godz. 10 min
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10min
Torta americana al cioccolato
2h 30min
Cantucci
1h 50 min
Tiramisù alla stracciatella
2h 30min