Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan di Spagna
- 8 uova (da 60 g)
- 200 g di zucchero
- 200 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 stecca di vaniglia, i semini estratti
- 10 g di lievito in polvere per dolci
Crema al burro
- 160 g di zucchero
- 45 g di cacao amaro in polvere + q.b.
- 460 g di burro a temperatura ambiente a tocchetti (2-3 cm) + q.b.
- 175 g di latte intero
Terminare la preparazione
- 200 g di zucchero
- 80 g di acqua
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1945 kJ / 465 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 47.4 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscotto genoise al cacao
1 Std. 10 Min
Segreto federiciano
2 godz. 30 min
Dalgona coffe
10 Min
Tris di cioccolato
4h
Sushi di kiwi
1 godz. 50 min
Frappè all'orzo
10 Min
Cupcake al profumo di lavanda
40 Min
Ciambelle salate farcite
4 Std. 5 Min
Caramelle mou
1 Std. 15 Min
Éclair come un Paris-Brest
5h
Frappè al cappuccino
15 Min
Red velvet cake
1 Std. 15 Min