Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Salsa al caramello
-
250
g di zucchero
of 250 g di zucchero grezzo - 70 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1030 g di acqua
- 30 g di burro freddo, in un unico pezzo (60 x 40 mm)
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
- 130 - 180 g di panna (30-40% di grassi)
- 1 cucchiaio di aceto
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 40 g di farina tipo 00
- 10 g di amido di mais (maizena)
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1069.5 kJ / 255.4 kcal
- Eiwitten
- 8.6 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vetten
- 65.8 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Cheesecake alla crema catalana
4u.
Crema pasticcera alla vaniglia
15min
Langos
5h 10min
New York cheesecake
6h 30min
Pan di Spagna
1sa
Cheesecake meringata
3h 30min
Semifreddo al caramello salato
11 Std.
Pop corn al caramello
1sa
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Zuccotto ubriaco con glassa al cioccolato bianco
2h
Torta foresta nera
3 Std.
Crema diplomatica
30 dk