Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sponge cake
- 30 g fresh milk
- 15 g butter, plus extra for greasing
- 4 eggs
- 120 g caster sugar
-
120
g superfine flour, sifted
of 120 g low protein flour, sifted - ¼ tsp baking soda
- 1 tsp vanilla extract
Chantilly cream
- 500 g whipping cream, 35% fat, chilled
- 50 g caster sugar
- ½ tsp vanilla extract
- 400 g large strawberries, hulled, rinsed, cut in slices (0.3 cm), plus extra for decorating
- icing sugar, for dusting
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1635.9 kJ / 391 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 32.9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Egg Tarts
50 min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 5 min
German Cookies
1 Std. 10 Min
Korean Egg Bread
30min
Ondeh-Ondeh Cupcakes
1h 15min
Pineapple buns
9u. 50min
Butter Cake
1h
Pandan chiffon cake
5h 15min
Japanese Cheese Tarts
1h 55 min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Hokkaido Milk Loaf
4h 20min