Apparaten en Accessoires
Middle Eastern eggs
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
Spinach filling
-
onions cut into pieces50 g
-
garlic cloves2
-
olive oil10 g
-
fresh baby spinach leaves350 g
-
ground nutmeg1 tsp
-
sumac1 tsp
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Eggs
-
butter for greasing
-
eggs6
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper to taste
-
water500 g
-
toasted pine nuts to garnish10 g
-
sumac to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
544 kJ /
130 kcal
Vetten
9 g
Koolhydraten
2.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Tzatziki
Geen beoordelingen
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Geen beoordelingen
Pao de Alho (Crispy Flatbread) Paul (Metric)
35min
Steamed Red Bean Rice Cake
1u. 10min
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1u. 40min
Salmon kabsa
35min
Potato and Rosemary Focaccia
2u. 35min
Tuna and olive empanaditas
4u. 5min
Crunchy seeded broccoli
40min
Tuna empanadas
2u.
Cantaloupe Seed Horchata
5min