Middle Eastern eggs

Middle Eastern eggs

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 45min
6 portions

Ingrediënten

Spinach filling
  • onions cut into pieces
    50 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    10 g
  • fresh baby spinach leaves
    350 g
  • ground nutmeg
    1 tsp
  • sumac
    1 tsp
  • salt
    ½ tsp
  • freshly ground black pepper
    1 pinch
Eggs
  • butter for greasing
  • eggs
    6
  • salt
    ½ tsp
  • freshly ground black pepper to taste
  • water
    500 g
  • toasted pine nuts to garnish
    10 g
  • sumac to garnish

Voeding per 1 portion

Calorieën 130 kcal / 544 kJ
Eiwitten 10 g
Vetten 9 g
Koolhydraten 2.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...