![Middle Eastern eggs Middle Eastern eggs](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E353F763-0DCD-41F9-A539-FB098D3DA6B8/Derivates/e2e942bf-edd6-4648-b470-f7aa82278599.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach filling
- 50 g onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 10 g olive oil
- 350 g fresh baby spinach leaves
- 1 tsp ground nutmeg
- 1 tsp sumac
- ½ tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
Eggs
- butter, for greasing
- 6 eggs
- ½ tsp salt
- freshly ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 10 g toasted pine nuts, to garnish
- sumac, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 544 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Chicken mole and avocado papaya salsa
Geen beoordelingen
Pickled watermelon rind
1 Std. 30 Min
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
8 godz. 50 min
Long Rise Pizza
20 Std.
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35 Min
Banh Mi
40 Min
Country-style chicken liver fritters
35 Min
Chai tea
15 Min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3h
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Turmeric Gingerade
10 Min
Chai masala tea
15 Min