Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 30 g Butter
- 20 g Olivenöl, nativ
- 150 g Zwiebeln
- 100 g Karotten
- 300 g Rindsragout, gewürfelt
- 10 g Sojasauce
- 20 g Weisswein
-
½
TL Fleischbouillonextrakt
of ½ Fleischbouillonwürfel (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- 100 g Milch
- 40 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
Teig
- 50 g Butter
- 20 g Bratbutter
- 100 g Wasser
- 270 g Mehl
- ½ TL Salz
- Frittieröl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 800 kJ / 191 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gebratene Teigtaschen mit Schweinefleisch
1sa 30 dk
Cannelloni
1 godz. 20 min
Rindsfleischtopf mit Kartoffeln und Nudeln
1 Std. 40 Min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1 godz. 20 min
Kaffee-Sabayon
10 Min
Blinis
1sa
Aprikosen-Schoggipraliné-Törtchen
24h
Gefüllte Brötchen Maroccan Style (Batbout)
2 Std. 40 Min
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 Std. 30 Min
Schoggi-Eclairs
1 Std. 15 Min
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 Min
Hühnerbouillon Paste
45 Min