Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 gousses d'ail
- 120 - 150 g d'oignons, en quatre
- 1 piment séché, sans la queue ni les graines
- 100 g de poivron vert, en petits morceaux
- 100 g de poivron rouge, en petits morceaux
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- 250 g d'asperges vertes, sans les extrémités dures, en morceaux de 2-3 cm
- 150 g de champignons de Paris frais, en tranches
- 150 g de tomates, mûres, en petits morceaux
- 1 pincée de filaments de safran
- ½ c. à café de colorant alimentaire (tout type), jaune (v. conseil)
- 800 g d'eau
-
2
cubes de bouillon (pour 0.5 l)
of 1 - 2 c. à café de sel - 350 g de pâtes sèches, type fideuà
- 50 g de petits pois surgelés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1343 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de pappardelle sauce bolognaise et ricotta
1 Std. 30 Min
Soupe hongroise aux champignons
35min
Ragoût de pois chiches aux légumes et au chorizo
45 Min
Focaccia aux pommes de terre et romarin
2 Std. 35 Min
One pot de riz à la tomate
30min
Riz aux fruits de mer
1小时 15 分钟
Gnocchi Tricolore
35min
Tête de M. Tomate
1小时
Ragoût de légumes
45 Min
Nouilles sautées aux légumes
30min
Pâtes et petits pois
35min
Spaghetti tomates et lardons
35min