Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di vino rosso, tipo Beaujolais o Dolcetto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 2 stecche di cannella (circa 5 g)
- 3 chiodi di garofano
- 800 g di pere, sbucciate, in quarti e private del torsolo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1h
Pastella per fritti
1h
Crauti
96u.
Zuppa di rape
40min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Zabaglione
15 min
Zuppa alla valpellinzese (Seupa alla Valpellinetze)
1h 40min
Zabaione
15 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Salsa tonnata
20 min
Pere al vino rosso
3h 20min
Zuppa di cipolle di Cannara
1h