Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di vino rosso, tipo Beaujolais o Dolcetto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 2 stecche di cannella (circa 5 g)
- 3 chiodi di garofano
- 800 g di pere, sbucciate, in quarti e private del torsolo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle
1h
Quiche di asparagi
1h
Salsa Mornay
20 min
Zabaglione
15min
Zuppa di bietole e ginger
40min
Condimento allo yogurt
10 min
Torta di pane
1h 20 min
Minestra di pomodori con quark
25 min
Pere al vino rosso
3h 20min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5h
Torta di noci engadinese
1h 15 min