Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di vino rosso, tipo Beaujolais o Dolcetto
- 100 g di zucchero
- 1 cucchiaino di miele
- 2 stecche di cannella (circa 5 g)
- 3 chiodi di garofano
- 800 g di pere, sbucciate, in quarti e private del torsolo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittelle di mele
40 Min
Clafoutis di prugne
1 Std. 15 Min
Zabaglione
15 min
Petto d'anatra con zabaione all'arancia
2 Std. 20 Min
Vitello tonnato
25h 30min
Zabaione
15 min
Uova di quaglia in gelatina alle erbe
Geen beoordelingen
Crostini alla mousse di trota
5min
Zabaione
15 min
Salsa bernese
20min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15 min