Apparaten en Accessoires
Pere al vino rosso
Voorbereiding 15min
Totaal 3u. 20min
6 porzioni
Ingrediënten
-
500 g di vino rosso tipo Beaujolais o Dolcetto
-
100 g zucchero
-
1 cucchiaino di miele
-
2 stecche di cannella (circa 5 g)
-
3 chiodi di garofano
-
800 g di pere sbucciate, in quarti e private del torsolo
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
1 g
Calorieën
853 kJ /
204 kcal
Vetten
0 g
Vezels
3.7 g
Koolhydraten
36 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
La magia del vapore
72 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je dit ook leuk...
Zabaione
15 min
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Salsa tartara
10 min
Pere al vino rosso
3 godz. 20 min
Pere al vino rosso a Cottura Lenta
5 godz.
Zabaione
15 min
Zabaione
15 min
Marmellata di mele e patate
25 min
Arrosto di vitello in crosta di erbe aromatiche con patate e verdure
3 godz.
Filetto di maiale con crauti e purè di patate
1 godz. 10 min
Senape indiana
15 min
Martin sec al Barolo
4 godz. 30 min