Apparaten en Accessoires
Chickpea soup (Revithia)
Voorbereiding 5min
Totaal 1u. 40min
6 portions
Ingrediënten
-
brown onions cut in halves150 g
-
olive oil50 g
-
dried chickpeas soaked overnight, rinsed and drained250 g
-
water1350 g
-
salt2 tsp
-
water chilled250 g
-
plain flour30 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 1/2 lemon)20 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
12 g
Calorieën
1054 kJ /
251 kcal
Vetten
9 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
27 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Cinnamon Rolls
3u.
Placki
40min
Classic madeleines
24u. 30min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20min
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
20min
Acar Timun (Cucumber Acar)
Geen beoordelingen
Pork and porcini roulade
5u. 15min
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min
Speedy Bassara
25min
Chocolate mousse tart with pistachio paste
4u. 45min
Beurre blanc
15min
Spaetzle
35min