Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g Parmigiano, tagliato a pezzi (3 cm)
- 1 - 2 spicchi di aglio + q.b.
- 60 g di cipolle, a metà
- 20 g di olio di oliva
-
150
g di fagiolini verdi, freschi, a pezzi (2-3 cm)
of 150 g di taccole fresche, a pezzi (2-3 cm) - 150 g di funghi champignon, in quarti
- 250 g di petto di pollo, senza pelle, a pezzi (3 cm)
- ½ - 1 cucchiaino di sale + q.b.
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato fresco
- 400 g di acqua
- 200 g di panna, min. 30% di grassi
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
of 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 200 g di pasta secca tipo fusilli o un formato simile
- 70 g di pomodori ciliegino, a metà
- 16 di foglie di basilico fresco, tagliate a pezzetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2233 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 Min
Rigatoni al pesto di zucca e funghi porcini
40 Min
Gugelhopf veloce
Geen beoordelingen
Tiramisù alla stracciatella
2 godz. 30 min
Dim sum "Shumai" vegetariani
1h 45min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Cannelloni
1 Std. 20 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1 Std.
Quiche al mascarpone e pomodori
1 Std. 30 Min
One pot di pasta con prosciutto
25 Min
Cake al limone
1h 5min