Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) (optioneel)
- 150 g di guanciale di maiale a cubetti
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2999 kJ / 716.8 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 42.2 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Cake svizzera
15hod.
Spaghetti alla carbonara
35 Min
Panna cotta
6h 30 min
Tiramisù
5h 40 min
Lasagne al forno
2h 30min
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Risotto alla parmigiana
30 Min
Treccia bernese
1 Std. 45 Min
Quiche di cipolle
1 Std. 15 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45min
Treccia della domenica in due varianti
2 Std. 10 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min