Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) (optioneel)
- 150 g di guanciale di maiale a cubetti
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 uovo
- 3 tuorli d'uovo
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo spaghetti
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2999 kJ / 716.8 kcal
- Eiwitten
- 24.2 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 42.2 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Rösti alla bernese
40min
Panna cotta
6 Std. 10 Min
Spaghetti alla carbonara
35 min
Mousse di tonno
5 Min
Crostata alla pancetta e porri
1 Std.
Insalata tiepida di orzo con verdure e pollo
45 Min
Gelato veloce alla frutta
10 Min
Insalata di salsiccia e formaggio
10 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Filetto di maiale in salsa di senape
30 Min
Focaccia al rosmarino
2h 30 min
Tiramisù
5 godz. 40 min