Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan de garbanzo
- 280 g de garbanzos secos
- 200 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de polvo para hornear
- 1 cucharada de ajonjolí
Dip de curry
- 30 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de semillas de cilantro
- ½ cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de curry en polvo
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 100 g de berenjenas, en cubos (1 cm)
- 100 g de calabacitas, en cubos (1 cm)
- 80 g de jitomate triturado, enlatado
- ½ cucharadita sal
- cilantro, fresco
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 8044 kJ / 1920 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 140 g
- Vetten
- 116 g
- Vezels
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta vegana de verduras con harina de garbanzo
1hod. 5min
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Yogur de nuez de la india con vainilla TM6
16 Std.
Tortillas de coliflor
1h
Pan de caja sin gluten
2h
Galletas saladas de lentejas
1 Std. 30 Min
Pasta de frijol dulce
1 Std. 30 Min
Pan alto en proteínas
9h
Yogur griego natural
15 Std. 30 Min
Galletas de garbanzo con chispas de chocolate sin gluten
55 Min
Tahini
25 min
Pan integral
3 Std.