Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan de garbanzo
- 280 g de garbanzos secos
- 200 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de polvo para hornear
- 1 cucharada de ajonjolí
Dip de curry
- 30 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de semillas de cilantro
- ½ cucharadita de semillas de comino
- 1 cucharadita de curry en polvo
- 1 cucharadita de ajo en polvo
- 100 g de berenjenas, en cubos (1 cm)
- 100 g de calabacitas, en cubos (1 cm)
- 80 g de jitomate triturado, enlatado
- ½ cucharadita sal
- cilantro, fresco
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 8044 kJ / 1920 kcal
- Eiwitten
- 60 g
- Koolhydraten
- 140 g
- Vetten
- 116 g
- Vezels
- 48 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema Ácida vegana
10min
Galletas saladas de lentejas
1 Std. 30 Min
Tarta vegana de verduras con harina de garbanzo
1h 5min
Concentrado de caldo de verdura
50 Min
Harina de cereales y leguminosas
5 Min
Harina sin gluten para panadería
10min
Mousse de chocolate vegano
15min
Queso Panela vegano
10min
Queso Provolone vegano
2h 15min
Albóndigas de Kale sin carne
30 Min
Galletas veganas de limón
30 Min
Carrot cake vegana
2h