Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 150 g de leche entera
- 5 g de levadura seca
- 1 cda de azúcar
- 280 g de harina de trigo
- 55 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 1 yema de huevo
- 1 cdita de sal
Relleno
- 400 g de agua
- 4 huevos
- 500 g de acelga, fresca, en trozos
- 60 g de cebolla cambray, en rebanadas
- 30 g de aceite vegetal
- 1 cdita de sal
- 50 g de mezcla de hierbas frescas, (p. ej. hojas de perejil, eneldo, estragón, etc.), sólo las hojas
- 150 g de queso crema
- ½ cdita de pimienta negra molida
- harina de trigo, para espolvorear
- 1 huevo, batido
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1512.5 kJ / 361.5 kcal
- Eiwitten
- 10.5 g
- Koolhydraten
- 37.4 g
- Vetten
- 19.9 g
- Verzadigd vet
- 9.1 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 430 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Licuado de plátano, melón y amaranto
5 menit
Helado de palta y banana
5 menit
Tortilla en espiral
Brak ocen
Torta de chocolate merengada
1j 10 menit
Soufflé de calabaza y canela
1 Std. 30 Min
Budín de limón
50 Min
Paleta helada de durazno y plátano
4 Std.
Cuadraditos de coco y dulce de leche
2 Std. 40 Min
Tarta de espinaca con carne y requesón
1j
Tarta Pascualina (sin gluten)
2h
Tarta soufflé de espinaca
1j
Tarta Pascualina
1 Std. 30 Min