Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g de agua mineral
-
20
g de manteca de cerdo
of 20 g de aceite de girasol - 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharada de vinagre
- 30 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina sin gluten
- ½ cucharadita de sal
- agua, la necesaria
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 656 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 4.39 g
- Koolhydraten
- 29.18 g
- Vetten
- 2.51 g
- Vezels
- 1.61 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de caja sin gluten
2h
Pan de molde sin gluten
14ωρ.
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pan sin gluten
1h 40 min
Pan sin gluten
1h 40 min
Pizza sin gluten
1 Std.
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Pan exprés sin gluten
1 Std.
Pan de brioche sin gluten
2h 50min
Pan de huevo (sin gluten)
1h 40 min
Crepas (sin gluten)
1h 20min
Pizza "de la pizzería" sin gluten
2h 50min