Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Kümmel, ganz
- 2 TL Zitronenschale, Bio, fein abgerieben
- 1 ½ TL Zucker
- 6 Stängel Blattpetersilie, abgezupft
- 80 g Cornichons, in Stücken
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 20 g Tomatenmark
- 800 g Rindfleisch (aus der Schulter), in Würfeln (ca. 2 cm)
- 250 g Rotwein
- 200 g Wasser
- 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 20 g Butter
- 250 g Champignons, in Scheiben
- 100 g Perlzwiebeln, frisch
- 2 EL Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2236 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Gulaschsuppe deluxe
2h
Rindfleisch in Rotwein
2h 15min
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1h 40min
Wildschwein-Ragout
1h 30 min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15 min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1h 30 min
Boeuf Bourguignon
9h 30 min
Rinderschmortopf
1 godz. 55 min
Gefüllte Ente
3h 15 min
Boeuf Bourguignon
1h 30 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1h 50min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min