Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mariniertes Hähnchen
- 400 g Geflügelfond
- 200 g Wasser
- 200 g Weißwein
- 40 g Olivenöl
- 40 g Balsamico, hell
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 10 Salbeiblätter
- 4 Hähnchenbrustfilets, ohne Haut (à ca. 150 g)
Gemüse und Fertigstellung
- 250 g Brokkoli, in Röschen
- 200 g Champignons, in Scheiben (2-3 mm)
- 200 g Sahne
- 30 g Speisestärke
- 60 g Crème fraîche
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1811 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2.9 g
Alternatieve recepten
Hackbällchen mit Zitronensauce
45min
Schweinefilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
40min
Blumenkohl mit Hackfüllung
1h 45min
Geflügel-Zitronen-Suppe
25min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45min
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Hähnchenbrust im Wirsingmantel
1h
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40min
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50min
Pesto-Hähnchen
1h
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1h 50 min.
Putenrouladen mit Ricotta-Tomaten-Füllung und Gemüse
1h 20min