Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Rindergulasch
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 375 g Möhren, längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- 15 g Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
- 2 frische Lorbeerblätter, mehrfach eingeschnitten
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- 6 Wacholderbeeren, angedrückt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 300 g Wasser
- 2 - 3 TL Balsamico, dunkel
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1829 kJ / 436 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 21 g
Alternatieve recepten
Gulaschsuppe
1hod. 15min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Lammragout
1h
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min
Kalbsragout mit Erbsen
1hod. 15min
Gulaschsuppe (mit Messerabdeckung)
1 godz. 30 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 godz. 25 min
Paprikagulasch
1 godz. 25 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 10 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Rinderfilet alla Pizzaiola
30min
Rindfleischeintopf
1h 40min