![Pains à l'aneth et à la feta Pains à l'aneth et à la feta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2330202E-E60B-4893-A4AF-25269F20552A/Derivates/86459758-CD32-4C94-89D8-7B7DF920B63B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'aneth frais, équeuté
- 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et un peu pour le papier cuisson
- 350 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1491 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3 godz. 40 min
Mini-calzones végétariennes
2h
Pain farci à la mozzarella
45min
Pain marocain
3 godz. 40 min
Houmous de petits pois et petits pains
3h 10 min
Pains aux quatre fromages
45min
Pains au beurre d'herbes
1h
Fatayers aux épinards
2h 5min
Panzerotti aux poivrons
1u. 45min
Fatayer au fromage et menthe
2h
Pain pide (pain turc)
2h
Focaccia à l'oignon
3 Std. 15 Min