Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g d'aneth frais, équeuté
- 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g)
- 150 g d'eau
- 100 g d'huile d'olive, et un peu pour le papier cuisson
- 350 g de farine à pain, et un peu pour le plan de travail
- 200 g de feta, coupée en morceaux
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1491 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain pide (pain turc)
2h
Focaccia aux oignons
2 godz. 15 min
Pains au zaatar
1 Std. 55 Min
Pains à la pomme de terre
12h 45min
Pain libanais épicé
3h 30min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Pains au beurre d'herbes
1h
Pains turcs
2 godz. 15 min
Pains aux quatre fromages
45 min
Panzerotti à la ricotta et à la saucisse
2h
Pain aux pois chiches et dip au curry de légumes
1h
JUILLET Fougasse aux olives - Bruno Dinel
2h