Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les buns à burger sans gluten
- 300 g de lait de soja
- 200 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de mix de farine sans gluten (Voir "Variante(s)")
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de sel
- 3 œufs
- 40 g de beurre doux
- graines de sésame (optioneel)
La garniture
- 16 tranches de fromage
- 800 g de viande de bœuf hachée (8 steaks hachés env.)
- 15 g d'huile d'olive
- ketchup
- 16 feuilles de salade verte
- 8 cornichons au vinaigre, émincés en fines rondelles
- tomates, émincées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3177 kJ / 759 kcal
- Eiwitten
- 41.6 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 36.9 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de mie sans gluten
1sa 40 dk
Pain sans gluten à la châtaigne
2sa 30 dk
Madeleines sans gluten
1sa
Brioche sans gluten
2sa 15 dk
Pain sans gluten au riz et sarrasin
2sa 30 dk
Blinis sans gluten
2 Std.
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1h 10min
Pâte feuilletée sans gluten
15 min
Pâte brisée sans gluten
5 dk
Mix de farines sans gluten
5 dk
Hamburger sans gluten
1h 30min