![Burger sans gluten Burger sans gluten](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/217587.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les buns à burger sans gluten
- 300 g de lait de soja
- 200 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 600 g de mix de farine sans gluten (Voir "Variante(s)")
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de sel
- 3 œufs
- 40 g de beurre doux
- graines de sésame (optioneel)
La garniture
- 16 tranches de fromage
- 800 g de viande de bœuf hachée (8 steaks hachés env.)
- 15 g d'huile d'olive
- ketchup
- 16 feuilles de salade verte
- 8 cornichons au vinaigre, émincés en fines rondelles
- tomates, émincées en rondelles
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3177 kJ / 759 kcal
- Eiwitten
- 41.6 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 36.9 g
- Vezels
- 5.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâte à choux sans gluten
20min
Pâte à crêpes sans gluten
1h 30min
Blinis sans gluten
2h
Pâte à pizza sans gluten (nouvelle recette)
1 godz. 10 min
Mix de farines sans gluten
5min
Brioche sans gluten
2 Std. 15 Min
Pâte sablée sans gluten
5min
Pâte feuilletée sans gluten
15min
Hamburger sans gluten
1h 30min
Cookies sans gluten aux noisettes
35min
Pâte brisée sans gluten
5min
Madeleines sans gluten
1h