Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 80 g d'huile d'olive
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 700 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 170 g de feta, détaillée en cubes
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g d'olives dénoyautées, coupées en morceaux
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 320 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain à la farine d'épeautre
4 Std.
Pain au sarrasin et au blé semi-complet
4 Std.
Petits pains aux tomates confites et aux herbes aromatiques
3 Std. 40 Min
Pain de campagne
4 Std.
Pain de seigle
2 Std. 40 Min
Focaccias aux herbes
3 godz. 45 min
Pain aux graines
5h
Pains au beurre d'herbes
1h
Pain polaire et tartinade au saumon fumé
2 godz. 15 min
Pain aux olives
3 Std. 40 Min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Pain complet
5h