Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 80 g d'huile d'olive
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 700 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 1 c. à café de sel
- 170 g de feta, détaillée en cubes
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 100 g d'olives dénoyautées, coupées en morceaux
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 320 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Pain aux olives
3h 40min
Pierogis
55 min
Focaccia au thym et huile d'olive
1 Std. 55 Min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Pains à l'aneth et à la feta
1h 30 min
Schiacciata aux raisins
2 Std.
Viennoiseries à la pâte d'amande et aux graines de potiron
2 godz. 35 min
Baguette roulée aux graines
2 godz. 35 min
Pizza blanche à la ligurienne
1 Std. 45 Min
Focaccia au thym
3h
Pains turcs
2h 15 min