Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa para los dumplings
- 1 cucharada de aceite vegetal y algo más para engrasar
- 150 g de agua y algo más si fuera necesario
- 300 g de harina
- ¼ de cucharadita de sal
Relleno y formado de los dumplings
- 400 g de repollo en trozos (aprox. 5 cm)
- 1 ½ cucharadita de sal
- 350 g de carne picada de cerdo
- 530 g de agua
- 20 g de salsa de soja
-
10
g de vino de arroz
of 10 g sake - ½ cucharadita de azúcar
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de aceite de sésamo (15 g)
- harina para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 318 kJ / 76 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ramen con pollo y pak choi - Japón
45 Min
Bao buns de cerdo
2h
Masa para wontons
1 Std. 15 Min
Bao buns con gambones crujientes
1sa
Dumplings de camarones (Xia jiao)
1 Std. 15 Min
Gyoza (dumplings)
1sa 30 dk
Bao buns con salmón y espárragos
1sa
Naan indio
1 Std. 40 Min
Gyozas vegetarianas de shiitake
2 Std. 30 Min
Sopa de fideos japoneses
1 Std. 15 Min
Gyozas (empanadillas japonesas)
1sa
Bao buns de secreto ibérico
2 Std. 30 Min