Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 funghi champignon, le cappelle e i gambi, puliti e separati
- 8 code di gambero, pulite e private del filo intestinale
- 2 - 3 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 cipollotti, a pezzi
- 30 g di gherigli di noci (conservarne 8 per la decorazione)
- 50 g di prosciutto crudo a listarelle
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di panna da cucina
- 1 cucchiaino di curcuma in polvere
- 1000 g di acqua
- 10 g di glassa di aceto balsamico
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 996 kJ / 128 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 17.1 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coda alla vaccinara
3 Std.
Cinghiale ai frutti di bosco
26h
Cozze ripiene
1 godz. 30 min
Moqueca
1 Std. 20 Min
Bavette con scampi all'arancia
15 Min
Filet mignon con porcini e castagne
1 godz. 30 min
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1 godz.
Tartare di baccalà e salmone con salsa di soia ai tre pepi
30min
Uova mimosa con sardine
35min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1 godz. 30 min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Calamari ripieni su crema di pane
1 godz. 10 min