Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ Bund Koriander, abgezupft (ca. 10 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 300 g Stockfisch, eingeweicht und entsalzt (Kabeljau), gut ausgedrückt, in kleinen Stücken
- 100 g Frischkäse
- 500 g Blätterteig (30 x 45 cm)
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 658 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filet Wellington
1h 45min
Bouillabaisse
1 Std.
Sellerie-Weißwein-Suppe mit Garnelenspießen
40 Min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Garnelenchips
35 min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1 Std.
Gekühlte Joghurtsuppe mit Zitrone
1 godz. 15 min
Peruanisches Ceviche
1 godz. 15 min
Knusper-Garnelen mit Mangodip
20 Min
Bloody Mary Suppe
25 Min
Erdbeer-Gazpacho
40 Min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35 min