![Vol-au-vents mit Kabeljau Vol-au-vents mit Kabeljau](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/12412FEE-927C-4FB4-890D-877BB62203ED/Derivates/DA40BBFC-9BDD-4407-A0C6-D68546D3CCC5.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ Bund Koriander, abgezupft (ca. 10 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 300 g Stockfisch, eingeweicht und entsalzt (Kabeljau), gut ausgedrückt, in kleinen Stücken
- 100 g Frischkäse
- 500 g Blätterteig (30 x 45 cm)
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 658 kJ / 157 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fischsuppe
1 godz. 40 min
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Miesmuscheln in scharfer Tomatensauce
45min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20min
Thunfischpâté
4h 20min
Garnelencocktail
30min
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35min
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24h
Erbsensuppe mit Tintenfischringen und Tomaten
50min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1h 20min
Lachs-Tatar
5min